Sport

Hendboll, lëvizje në afatin kalimtar të dimrit

Hendboll, lëvizje në afatin kalimtar të dimrit
Foto: FHK
 

Federata e Hendbollit të Kosovës (FHK), ka njoftuar të hënën se ka pasur shumë kërkesa nga hendbollistët dhe hendbollistët për të ndërruar mjedis gjatë afatit kalimtar të dimrit.

Afati kalimtar i dimrit ishte i hapur prej datës 15 deri më 22 janar dhe të drejtën e ndërrimit të skuadrës në të dy konkurrencat e kishin lojtarët pa kontrata dhe ata me fletëlëshim të klubit.