Sport

Morina kthehet në Suharekë me synim të qartë – të fitojë dy trofetë

Morina kthehet në Suharekë me synim të qartë – të fitojë dy trofetë

Prishtinë, 14 janar – Gëzim Morina e ka menduar gjatë kthimin tek Ylli i Suharekës. Basketbollisti 28-vjeçar ishte larguar nga skuadra suharekase në verën e vitit 2008 për të bërë karrierë në Slloveni. Dhe nga Sllovenia tani kthehet te Golden Eagle Ylli me një synim të madh – për t’ia siguruar skuadrës dhe qytetit dy trofetë e basketbollit kosovar, titullin e kampionit dhe Kupën.

 

Prishtinë, 14 janar – Gëzim Morina e ka menduar gjatë kthimin tek Ylli i Suharekës. Basketbollisti 28-vjeçar ishte larguar nga skuadra suharekase në verën e vitit 2008 për të bërë karrierë në Slloveni. Dhe nga Sllovenia tani kthehet te Golden Eagle Ylli me një synim të madh – për t’ia siguruar skuadrës dhe qytetit dy trofetë e basketbollit kosovar, titullin e kampionit dhe Kupën.

Golden Eagle Ylli të enjten e ka prezantuar Morinën si lojtar të ri. Vetë reprezentuesi i Kosovës thotë se vendimi për t’u kthyer në klubin e fëmijërisë ishte prej më të lehtëve që ka marrë ndonjëherë.