Sport

Debutimi me medalje në “Masters” e konfirmon Lorianën si top-xhudiste

Debutimi me medalje në “Masters” e konfirmon Lorianën si top-xhudiste
 

Nuk ishte bartëse dhe madje nuk ishte e sigurt që do të merrte pjesë. Por Loriana Kuka do të largohet nga Doha e Katarit si fituese e madhe.

Në debutimin e saj në “Masters”, Loriana ka fituar medalje. Ajo të mërkurën fitoi medaljen e bronztë në kategorinë deri në 78 kilogramë. Loriana përballë ka pasur xhudiste elitare dhe me përvojë dukshëm më të madhe se ajo. Por ka shfaqur formë të lartë dhe ka rritur besimin edhe të trajnerit Driton Kuka për një vit të jashtëzakonshëm të saj.