Sport

Gjashtë futbollistë largohen nga Ballkani

Gjashtë futbollistë largohen nga Ballkani
 

Klubi i Ballkanit ka njoftuar se pas mbarimit të stinorit vjeshtor, kanë arritur marrëveshje për shkëputje të bashkëpunimit me disa futbollistë.

Armend Rugji, Liridon Fetahaj, Roni Gashi, Melos Bajrami, Armin Bosnjak dhe Leorant Marmullaku janë lojtarët që s’do të jenë më pjesë e klubit suharekas.