Sport

Trofetë e trajnerit që erdhi “vetëm” si ndihmës

Pak javë pasi kishte filluar stinori pranveror i edicionit 2018/19, Drita si kampione në fuqi pati njoftuar për ndarjen me trajnerin Shpëtim Duro, pasi u eliminua nga Kupa dhe humbi gjasat për të mbrojtur titullin.

 

Pak javë pasi kishte filluar stinori pranveror i edicionit 2018/19, Drita si kampione në fuqi pati njoftuar për ndarjen me trajnerin Shpëtim Duro, pasi u eliminua nga Kupa dhe humbi gjasat për të mbrojtur titullin.

Drita nuk kërkoi trajner tjetër, ashtu si ndodh zakonisht. Postin e trajnerit për pjesën e mbetur të edicionit ia besoi Ardian Nuhiut, që ishte ndihmësi i parë i Duros.