Sport

Tetë ndeshje të Ligës së Kampionëve zhvillohen sot

Foto: Ilustrim
 

Në kuadër të Ligës së Kampionëve sot do të zhvillohen tetë ndeshje, në katër grupe.

Në radhitjen e mëposhtme gjeni çiftet qe do ndeshen gjatë martës, grupet, orën dhe rezultatet e ndeshjeve të para.