Sport

Pesë të prekur me COVID-19 te KB Peja

Pesë të prekur me COVID-19 te KB Peja
 

Klubi i basketbollit Peja ka bërë të ditur se pesë anëtarë të skuadrës janë prekur me COVID-19.

Në njoftimin e dhënë në Facebook, klubi pejan ka bërë të ditur se bëhet fjalë për basketbollistë dhe anëtarë të stafit.