Sport

Xhudistët kosovarë synojnë medalje në Evropianin e të rinjve në Poreç

Foto: Facebook
 

Katër xhudistë të rinj do e përfaqësojnë Kosovën në Kampionatin Evropian për grupmoshat U-21 dhe U-23, që do të mbahet në Poreç të Kroacisë.

Kampionati për U-21 do të mbahet në datat 4-6 nëntor ndërsa ato të U-23, prej 9-10 nëntor 2020.