Sport

Kosova dhe Shqipëria zhvillojnë ndeshje miqësore më 11 nëntor

Kosova dhe Shqipëria zhvillojnë ndeshje miqësore më 11 nëntor
 

Përfaqësuesja e Kosovës më 11 nëntor do të zhvillojë ndeshje miqësore me Shqipërinë.

Siç është bërë e ditur nga Federata e Futbollit e Kosovës (FFK), marrëveshja ndërmjet dy federatave tashmë është arritur, derisa detajet e tjera do të bëhen të ditura në ditët në vijim. Vendi i takimit nukështë caktuar ende.