Sport

Kosova e trimëruar, shpreson në përballje me dinjitet ndaj superfuqisë së futbollit

Kosova e trimëruar, shpreson në përballje me dinjitet ndaj superfuqisë së futbollit
 

Përzgjedhësja Afërdita Fazlija dhe futbollistet e përfaqësueses së Kosovës pranojnë se i pret përballja më e vështirë në ciklin kualifikues për Kampionatin Evropian të vitit 2021, ajo ndaj Holandës.

Por si Fazlija ashtu edhe futbollistet kanë thënë se kundër nënkampiones aktuale të botës dhe kampiones aktuale të Evropës nuk do të futen me flamur të bardhë.