Sport

Rrugëtimi i veçantë i Dakut e Kqikut

U rritën në një rrugë të lagjes “Arbëria”, e njohur si “qenarqeshme”, e që ndodhet në Gjilan. Së bashku luajtën në lagje, si dhe në disa ekipe të futbollit kosovar, për t’u ndarë para tre vjetësh. Megjithatë, shoqëria e tyre vazhdon ende, madje, u bashkuan edhe te Kosova U-21, për të përfaqësuar me sukses vendin e tyre. Janë këta futbollistët nga Gjilani, Mirlind Daku dhe Edison Kqiku.

 

U rritën në një rrugë të lagjes “Arbëria”, e njohur si “qenarqeshme”, e që ndodhet në Gjilan. Së bashku luajtën në lagje, si dhe në disa ekipe të futbollit kosovar, për t’u ndarë para tre vjetësh. Megjithatë, shoqëria e tyre vazhdon ende, madje, u bashkuan edhe te Kosova U-21, për të përfaqësuar me sukses vendin e tyre. Janë këta futbollistët nga Gjilani, Mirlind Daku dhe Edison Kqiku.

Daku luan te Ballkani i Suharekës dhe është futbollisti më në formë i Superligës, kurse Kqiku bart fanellën e Gjilanit.