Sport

Majlinda, imazhi i Kosovës

Majlinda, imazhi i Kosovës

Është shumë e gjatë lista e sukseseve të Majlinda Kelmendit, sportistes bindshëm më të mirë nga Kosova.

Majlinda bën karrierë në xhudo dhe përmes sukseseve në këtë sport luftarak ka arritur që të jetë imazhi më i mirë i Kosovës.