Sport

Për Martinezin, Messi është një hap para të gjithëve

Për Martinezin, Messi është një hap para të gjithëve
Foto: AP

Lionel Messi është lojtari më i mirë në botë dhe gjithmonë është një hap para të gjithëve, sipas sulmuesit të Interit dhe bashkëkombësit të tij, Lautaro Martinez.

23-vjeçari thotë se ai gjithmonë e shikon Messin si lojtarin më të mirë në botë dhe mundohet të mësojë nga ai gjëra të reja.