Sport

La Liga, pritja që ia vlejti për dy veteranët

La Liga, pritja që ia vlejti për dy veteranët

Ata kanë luajtur për jo më pak se 22 sezone, janë në të 40-t e tyre, mbajnë shiritin e kapitenit tek skuadrat ku aktivizohen dhe janë në formë të shkëlqyeshme. 

Të dy kanë përjetuar një promovim pothuajse të dyfishtë apo njëpasnjëshëm nga Segunda Division B - niveli i tretë i futbollit spanjoll - në La Liga, elitën e futbollit të Spanjës. Dhe megjithëse ata menduan se i kishin përjetuar të gjitha më parë, fati duket se ua ka rezervuar më të mirën për në fund.