Sport

Kosova bie për një pozitë në ranglistën e FIFA-s

Kosova bie për një pozitë në ranglistën e FIFA-s

Barazimi me Moldavinë dhe humbja nga Greqia i kanë kushtuar Përfaqësueses së Kosovës në futboll me një pozitë në ranglistën e FIFA-s.

Tani “Dardanët” zënë vendin e 116-të, nga 115-a sa ishin më herët.