Sport

Jep dorëheqje kreu i KB Pejës, Art Gashi

Jep dorëheqje kreu i KB Pejës, Art Gashi

Art Gashi nuk do të jetë më kryetar i KB Pejës. Ai përmes një letre të hapur ka konfirmuar dorëheqjen nga ky post.

“Ky është viti im i nëntë si kryetar i klubit qysh kur jam zgjedh nga Kuvendi në shtator të vitit 2011. Pra, gati një dekadë në udhëheqje të njërit prej klubeve më të famshme të Kosovës dhe këtë e kam bërë me krenari e dinjitet edhe pse kam kaluar shumë sfida e probleme”, ka shkruar ai ndër të tjera në një postim në Facebook.