Sport

LeBron James po e shkruan historinë e NBA-së

LeBron James po e shkruan historinë e NBA-së

LeBron James po vazhdon të shkruajë historinë e NBA-së.

Los Angeles Lakers fitoi mbrëmjen e shkuar ndaj Portlandit dhe kaloi me 2:1 në epërsi në kuadër të plejofit të NBA-së.