Sport

De Roon premton të përgatisë 1000 pica nëse Atalanta e fiton Ligën e Kampionëve

De Roon premton të përgatisë 1000 pica nëse Atalanta e fiton Ligën e Kampionëve

Futbollisti i Atalantas, Marten de Roon, i mbetet besnik premtimit të tij që të bëjë 1000 pica dhe t’ua shërbejë qytetarëve të Bergamos, në rast se Atalanta e fiton Ligën e Kampionëve.

“Unë do ta rregullojë një tavolinë të madhe në sheshin qendror në Bergamo për 1000 persona dhe do t’u shërbejë pica të gjithëve, pica të bëra nga unë. Më pas do të organizojë një festë dhe do t’i ftojë të gjithë”, kishte premtuar mesfushori holandez në prill.