Sport

Federata e Holandës e lejon një 19-vjeçare që të luajë në ekip të meshkujve

Federata e Holandës e lejon një 19-vjeçare që të luajë në ekip të meshkujve

Federata e Futbollit të Holandës (KNVB) ka marrë vendim që të lejojë një futbolliste 19-vjeçare, Ellen Fokkema, që të luajë në ekipin e meshkujve VV Foarut. Lajmi është bërë i ditur nga KNVB në faqen zyrtare.

Klubi VV Foarut është nga fshati Menaam, me popullatë më pak se 3000 banorë dhe luan në rangje amatore.