Sport

Ngritjet dhe rëniet e edicionit të sapopërfunduar në Serie A

Ngritjet dhe rëniet e edicionit të sapopërfunduar në Serie A

Edicioni i ri në Serie A do të nisë muajin tjetër, saktësisht më datën 19 shtator. Megjithatë, edicioni i sapopërfunduar mbetet i veçantë në shumë aspekte, duke filluar nga pushimi i detyruar prej tre muajve shkaku i përhapjes së koronavirusit, shkruan AFP. Edicioni 2019/20 përfundoi të dielën e shkuar në Serie A pas një maratone prej 11 muajve, kurse Juventusi u kurorëzua me titullin e kampionit për vitin e nëntë rresht. Më poshtë, janë paraqitur ngritjet dhe uljet e sezonit të fundit në Itali:

Rënia e Juventusit