Sport

Sportistëve elitarë dhe klubeve të kualifikuara në Evropë u lejohen stërvitjet

Sportistëve elitarë dhe klubeve të kualifikuara në Evropë u lejohen stërvitjet
 

Bordi Këshillëdhënës për COVID-19 ka miratuar kërkesën e Komitetit Olimpik të Kosovës që të lejojë stërvitjet për sportistët elitarë që kanë siguruar normë olimpike dhe për ata që kanë gjasa të sigurojnë normën. Po ashtu janë lejuar stërvitjet për klubet që kanë siguruar kualifikimin në garat evropiane.

Bordi Këshillëdhënës për COVID-19, që kryesohet nga mikrobiologu Lul Raka, në mbledhjen e fundit ka miratuar kërkesën e Komitetit Olimpik të Kosovës për të lejuar stërvitjet për sportistët elitarë dhe klubet që kanë siguruar pjesëmarrjen në Evropë.

Me masat e reja të Qeverisë së Kosovës për parandalimin e përhapjes së COVID-19, janë ndaluar aktivitetet sportive, përjashtim bëjnë vetëm disa nga sportet individuale.