Sport

Lojërat Olimpike për të Rinj Dakar 2022 shtyhen për 2026

Lojërat Olimpike për të Rinj Dakar 2022 shtyhen për 2026
Foto: IOC

Senegali dhe Komiteti Ndërkombëtar Olimpik (IOC) janë pajtuar që Lojërat Olimpike për të Rinj (YOG) Dakar 2022 të shtyhen për në vitin 2026, shkruan Olumpic.org.

Ky vendim është ndërmarrë për shkak të situatës së krijuar nga COVID-19.