Sport

Botërori “Katar 2022” nis më 21 nëntor dhe mbaron më 18 dhjetor

Botërori “Katar 2022” nis më 21 nëntor dhe mbaron më 18 dhjetor

FIFA ka publikuar orarin e Botërorit 2022 të futbollit që do të mbahet në Katar. Botërori do të nisë më 21 nëntor dhe do të mbarojë me finalen në stadiumin “Lusail” më 18 dhjetor.

 Do të luhen ndeshjet në ora 13:00, 16:00, 19:00 dhe 22:00, sipas orës lokale. Do të ketë katër ndeshje në ditë gjatë fazës grupore.