Sport

KOK-u mbështet vendimin e ri të Qeverisë

KOK-u mbështet vendimin e ri të Qeverisë
Foto: KOK

Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK) ka mbështetur vendimin e ri të marrë nga Qeveria e Kosovës për të pezulluar aktivitetet sportive në ambiente të mbyllura.

KOK-u ka treguar se në lidhje me këto masa ditë më parë është zhvilluar një takim me ministrin e Shëndetësisë, Armend Zemaj dhe ministren e MKRS-së, Vlora Dumoshi dhe drejtuesit e federatave sportive