Sport

Messi dëshiron ta përfundojë karrierën te Barcelona

Messi dëshiron ta përfundojë karrierën te Barcelona

Presidenti i Barcelonës, Josep Martia Bartomeu, ka konfirmuar se kanë filluar bisedimet me superyllin argjentinas Lionel Messi, për vazhdimin e kontratës. Bartomeu ka insistuar se është i bindur se Messi do ta mbyllë karrierën te Barcelona.

“Ne kemi folur, po flasim dhe do të vazhdojmë të flasim me Messin. Ai dëshiron të përfundojë karrierën këtu, ne definitivisht do ta vazhdojmë kontratën. Nuk kam asnjë dyshim se do të qëndrojë këtu”, ka thënë Bartomeu “TV3”.