Sport

Turneu “Lah Nimani” me boksierë nga vetëm tri shtete shkaku i COVID-19

Turneu “Lah Nimani” me boksierë nga vetëm tri shtete shkaku i COVID-19

Turneu ndërkombëtar i boksit “Lah Nimani” do të mbahet më 18 korrik, ndërsa do të paraqiten vetëm boksierë nga Kosova, Shqipëria e Mali i Zi, shkaku i pandemisë COVID-19.

Turneu do të mbahet në “Pallatin e Rinisë dhe të Sporteve” në Prishtinë, me fillim nga ora 13:00. Në program do të jenë më së shumti 12 meçe.