Sport

Kujtimi për Florijana Ismailin përjetësohet përmes një asociacioni me emrin e saj

Kujtimi për Florijana Ismailin përjetësohet përmes një asociacioni me emrin e saj

Një vit më parë futbollistja shqiptare e përfaqësueses së Zvicrës, Floriana Ismajli, kishte vdekur pas një incidenti tragjik. Ajo ishte zhytur në liqenin e Komos gjatë një aventure me barkë, por nuk u shfaq më asnjëherë. Aksidenti i tmerrshëm la zbrazëti të madhe në jetën e familjes dhe shokëve të Florijana Ismajlit, ka shkruar “blick.ch” të hënën.

Por tri shoqe kanë siguruar që “Flo” të mos harrohet dhe që të ketë vend të ri e të vlefshëm në futbollin e femrave. Tri bashkëlojtaret e dikurshme të Florijanës, Melanie Mueller, Stephanie Erne dhe Gentiana Morina kanë formuar asociacionin “Florijana Ismajli -FI9”. Është asociacion përkrahës për futbollin e femrave.