Sport

“Sporti total” me zhvillimet e fundit në futboll

“Sporti total” me zhvillimet e fundit në futboll
 

Edicioni qendror i sportit në Kohavision, “Sporti Total”, vjen këtë të diel me zhvillimet dramatike në futbollin e Kosovës.

Temë kryesore në studio do të jetë përfundimi i sezonit për ligat e futbollit vendor, përveç Superligës, e cila do t’i vazhdojë garat. Komiteti Ekzekutiv i Federatës së Futbollit të Kosovës mori vendim për të përfunduar sezonet në Ligën e Parë, të Dytë, të Tretë dhe në të gjitha kategoritë më të ulëta me rezultatet e arritura deri në momentin e pezullimit të futbollit shkaku i pandemisë COVID-19.