Sport

Kuka i pakënaqur me MSH-në që nuk lejon edhe sportet tjera të stërviten

Kuka i pakënaqur me MSH-në që nuk lejon edhe sportet tjera të stërviten
Foto: Driton Paqarada / Koha
 

Përzgjedhësi i Kosovës në xhudo, Driton Kuka, është i habitur se si Ministria e Shëndetësisë ka lejuar vetëm futbollistët të stërviten në grupe e jo edhe sportistët e sporteve të tjera.

Trajneri më i suksesshëm në Kosovë, në një intervistë për Sportin në KTV, ka thënë se nuk ka qenë vendim korrekt nga Ministria e Shëndetësisë (MSH) dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK), shkruan KOHA.