Sport

Kuka bën thirrje që sporti të rifillojë

Kuka bën thirrje që sporti të rifillojë
 

Trajneri më i suksesshëm shqiptar, Driton Kuka, ka bërë thirrje të shtunën që të rifillojë sporti në vend. Përmes një postimi në “facebook”, Kuka ka thënë se duhet të merret seriozisht “pjesa më e fortë e imazhit të shtetit dhe kombit shqiptar”.

Ai ka treguar se Federata e Xhudos së Kosovës ka dërguar te kompetentët planin për rifillim gradual të punës në klubet e xhudos në Kosovë.