Sport

Koronavirusi gjunjëzon edhe sportin

Koronavirusi gjunjëzon edhe sportin
Foto: Alban Bujari / Koha
 

Janë bërë gati dy muaj prejse janë pezulluar aktivitetet sportive në Kosovë dhe ende nuk ka një datë se kur do të vazhdojnë. Sikurse fushat e tjera, koronavirusi ka nisur ta gjunjëzojë edhe sportin kosovar.

Një pjesë të sportistëve u janë përgjysmuar pagat e shumë të tjerë nuk do të paguhen fare për periudhën pas 13 marsit, kur zyrtarisht janë pezulluar aktivitetet sportive në vend nga Qeveria, shkruan KOHA.