Sport

Katërvjetori i Kosovës në UEFA, tema kryesore e “Sportit Total”

Katërvjetori i Kosovës në UEFA, tema kryesore e “Sportit Total”

Me rastin e katër vjetorit të pranimit të Federatës së Futbollit të Kosovës në UEFA, Sporti Total, pjesën e parë të emisionit këtë të diel, do t’ia kushtojë kësaj ngjarjeje.

Më 3 maj të vitit 2016, në Hungari të Budapestit, u votua për pranimin e futbollit Kosovar në konfederatën e futbollit evropian, dhe që nga atëherë futbolli i Kosovës me kombëtare të të gjitha grupmoshave por edhe me klubet ka marrë lejen për të garuar ndërkombëtarisht.