Sport

Besnik Hasi me rrëfim ekskluziv për “Sportin Total”

Besnik Hasi me rrëfim ekskluziv për “Sportin Total”
Foto: Getty Images
 

“Sporti Total” do të vazhdojë t’u sjellë shikuesve të vet intervista ekskluzive, në kohën kur e tërë bota e sportit vazhdon të mbetet e izoluar për shkak të pandemisë.

Këtë të diel, Redaksia e Sportit në KTV ka përgatitur tri biseda me tri personalitete të njohura sportive në vend dhe në botë.