Sport

Lojtarët e Holandës ndihmojnë klubet amatore

Lojtarët e Holandës ndihmojnë klubet amatore

Futbollistët dhe futbollistet e Holandës janë në mesin e atyre që do të kontribuojnë në krijimin e një fondi prej plot 11 milionë eurove.

Ky fond do të krijohet për të ndihmuar futbollin në Holandë në kohën e pandemisë së koronavirusit, ka njoftuar Federata e Futbollit të Holandës, të hënën.