Sport

Çeferin: Stinori të përfundojë deri më 3 gusht

Çeferin: Stinori të përfundojë deri më 3 gusht
 

Presidenti i UEFA-s, Aleksander Çeferin pranon se ideja për plejof të Ligës së Kampionëve dhe të Ligës së Evropës është opsion, ndërsa thotë se edicioni aktual duhet të përfundojë deri më 3 gusht.

I gjithë futbolli në Evropë, pos në Bjellorusi, është pezulluar për shkak të pandemisë së koronavirusit. Nuk është e qartë se kur do të vazhdojnë garat dhe nëse do të përfundojnë ato. Por Çeferin ka thënë e tashmë ekziston një afat se deri kur duhet të përfundojnë garat evropiane të këtij edicioni.