Sport

Frankurfti kthehet në stërvitje, përkundër koronavirusit

Frankurfti kthehet në stërvitje, përkundër koronavirusit
 

Eintracht Franfkurt është rikthyer në stërvitje përkundër përhapjes së madhe të koronavirusit në Gjermani.

Futbollistët e Frankfurtit kanë zhvilluar stërvitje të veçanta dhe me një numër të vogël lojtarësh, transmeton KOHA.