Sport

Nga Fury te Tarver, kundërshtarët më të mëdhenj të boksierëve shqiptarë

Nga Fury te Tarver, kundërshtarët më të mëdhenj të boksierëve shqiptarë

Me gjithë pezullimin e sportit për shkak të koronavirusit, në boksin profesionist vazhdon të jetë temë e vazhdueshme meçi i mundshëm në mes të dy kampionëve të kategorisë së rëndë, Anthony Joshuas dhe Tyson Furyt.

Bujë në ditët e fundit ka bërë edhe vendimi për pezullim të licencës së Billy Joe Saundersit, për shkak të një videoje të tij ku promovonte dhunën.