Sport

Arsyet për pesë dështimet e luftës së shumëpritur

 

Rivaliteti i Khabib Nurmagomedovit me Tony Fergusonin po vlerësohet “i mallkuar”, pasi lufta mes tyre është anuluar.

Katër herë përballja mes dy luftëtarëve të njohur të UFC-së është shtyrë, ndërsa një luftë e paraparë për 18 prill tashmë është anuluar. Për shkak të koronavirusit sporti është anuluar thuajse në gjithë botën. Pronari i UFC-së, Dana White ka planifikuar që ngjarjen në të cilën është dashur të përballen Nurmagomedov dhe Ferguson ta mbajë në një vend tjetër, jo në SHBA, por Nurmagomedov ka treguar se ka mbetur i bllokuar në Rusi për shkak të koronavirusit.