Sport

FIFA do të krijojë fond për të përkrahur komunitetin e futbollit

FIFA do të krijojë fond për të përkrahur komunitetin e futbollit

Federata Ndërkombëtare e Futbollit (FIFA) do të krijojë një fond përmes të cilit do të përkrah garat dhe lojtarët që kanë hasur vështirësi financiare për shkak të pandemisë së koronavirusit.

Këtë e ka bërë të ditur të martën një zëdhënës i FIFA-s, raporton BBC.