Sport

Messi konfirmon se është arritur marrëveshja për ulje page prej 70 për qind

Messi konfirmon se është arritur marrëveshja për ulje page prej 70 për qind

Kapiteni i Barcelonës, Lionel Messi ka njoftuar në rrjete sociale se është arritur pajtimi që të reduktohet paga e lojtarëve dhe stafit të trajnerëve për 70 për qind.

Pas disa ditëve negociata mes krerëve të klubit dhe lojtarëve të skuadrës së parë, Messi ka njoftuar në komunikatë se është arritur marrëveshja. Shumë klube janë në vështirësi financiare pas pezullimit të futbollit shkaku i koronavirusit.