Sport

Kurti flet për arbitrin e pezulluar për fyerje ndaj tij

Kurti flet për arbitrin e pezulluar për fyerje ndaj tij

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti, ka folur për Koha.net lidhur me arbitrin e futbollit të pezulluar sot për fyerje ndaj tij.

Qëndrim Vata është suspenduar nga Komisioni i Gjyqtarëve të FFK-së për shkak të një postimi fyes ndaj kryeministrit në detyrë, Kurti. Arbitri Vata në postim e tij ka krahasuar Kurtin me diktatorin e Koresë së Veriut, Kim Jong-Un. Përmes një fotomontazhi, arbitrit i futbollit ka kombinuar fytyrën e Kurtit me flokët dhe veshjen e diktatorit veri-korean.