Sport

Messi e Hamilton fitojnë çmimin prestigjioz

 

Lionel Messi dhe Lewis Hamilton kanë ndarë çmimin “Laureus” që jepet për sportistin më të mirë të vitit. Messi e Hamilton kanë mposhtur sportistë tjerë të mëdhenj si Tiger Woods, Rafael Nadal, Marc Marquez e Eliud Kipchoge.

Messi e Hamilton kanë marrë vota të barabarta nga ish-sportistë të mëdhenj që janë pjesë e Akademisë Laureus.