Sport

Memorandum bashkëpunimi ndërmjet FFK-së dhe FF të Katarit

Foto: Koha
 

Kryetari i FFK-së, Agim Ademi, ka arritur sot në Doha, ku po qëndron me ftesë të Federatës së Futbollit të Katarit.

Ademi në aeroportin e Dohas është pritur nga zyrtarët e FF të Katarit si dhe nga ambasadori i Kosovës, Amir Ahmeti, derisa më pas në selinë e Federatës së Futbollit të Katarit është nënshkruar memorandumi i bashkëpunimit ndërmjet dy federatave nga nënkryetari i FF të Katarit, Saoud Al Mohannadi (që është edhe nënkryetar i Konfederatës Aziatike) dhe nga presidenti Ademi.