Sport

Dardan Berisha, i vetëdijshëm se gara për trofeun e Kupës sivjet është e fortë

Foto: KB Peja
 

Për pesë ditë me radhë, Rahoveci do të jetë qytet i basketbollit, ku do të zhvillohen ndeshjet e “Oso Termosistem Final 8” të Kupës.

Nga 11 deri më 15 shkurt priten ndeshje shumë interesante dhe atmosferë e jashtëzakonshme në palestrën “Mizahir Isma”.