Sport

Bryant ishte lidhja mes Jordanit dhe Jamesit

Bryant ishte lidhja mes Jordanit dhe Jamesit
 

Të shtunën mbrëma, pasi që e kaloi Kobe Bryantin në listën e shënuesve më të mirë në histori të NBA-së, LeBron James mori një telefonatë nga Bryanti, i cili e kishte uruar yllin edhe në Twitter. Bryanti donte me çdo kusht edhe të uronte nëpërmjet telefonit Jamesin.

Dy ikonat e basketbollit patën një bisedë të ngrohtë dhe festive.