Sport

Meçi i mundjes Gjeorgji - Ukrainë kthehet në përleshje masive

Meçi i mundjes Gjeorgji - Ukrainë kthehet në përleshje masive
 

Një meç i turneut të mundjes “Yasar Dogu” në Turqi është shndërruar në përleshje masive mes ekipit të Gjeorgjisë e Ukrainës, duke i përfshirë edhe anëtarët e stafit të ekipeve.

Meçi gjysmëfinal në kategorinë nën 79 kilogramë te meshkujt mes gjeorgjianit Zurab Erbotsanashvilit dhe Khasan Zakarievit mori fund dramatik kur sporti tradicional u kthye në “përleshje rrugësh”.