Sport

Tribuna të zbrazëta e skuadra pa yje, Kupa FA vazhdon të pësojë rënie

Tribuna të zbrazëta e skuadra pa yje, Kupa FA vazhdon të pësojë rënie
 

Kupa FA kishte një lloj krenarie në futbollin anglez, por një fundjavë me tribuna të zbrazëta dhe shumë skuadra të ndryshuara, kanë treguar se ka pak romancë të mbetur për kupën, shkruan AFP.

Pas një orari të ngarkuar festiv me katër xhiro në Premier League brenda 13 ditëve nga Krishtlindja e deri në fillim të vitit të ri, kryetrajnerët e 20 skuadrave të elitës angleze në total kanë bërë 136 ndryshime për ndeshje të kupës, transmeton Koha Ditore.