Sport

Kosova me 3 xhudistë në “World Judo Masters”

Kosova me 3 xhudistë në “World Judo Masters”
Foto: Ilustrim

Tre xhudistë kosovarë do të jenë pjesë e garës së fundit për këtë vit “World Judo Masters” që mbahet në Qingdao të Kinës.

Federata e Xhudos së Kosovës bën të ditur se, “World Judo Masters është gara e fundit për këtë vit në kalendarin e garave të IJF dhe EJU, në këtë garë marrin pjesë 32 xhudistët e parë të ranguar në ranglistën Botërore të Federatës Botërore të xhudos në secilën kategori”.