Sport

Kosova shënon ngritje në renditjen e re të FIFA-s, Shqipëria pëson rënie

Kosova shënon ngritje në renditjen e re të FIFA-s, Shqipëria pëson rënie

FIFA ka publikuar renditjen e re të kombëtareve, ku shihet se Kosova ka shënuar ngritje, derisa Shqipëria ka rënie.

Kosova është ngritur për pesë pozita dhe aktualisht renditet në vendin e 114, transmeton Koha.net.