Sport

Zlatan Ibrahimoviq nderohet me statujë në Suedi

Zlatan Ibrahimoviq nderohet me statujë në Suedi

Në Malme të Suedisë u zbulua statuja e futbollistit Zlatan Ibrahimoviq.

Gjiganti suedez ose dashurohet, ose urrehet, deklaratat e tij nuk janë kurrë të zakonshme dhe asnjëherë si ato të mëparshmet.